Cada setmana tenim dia de mercat a Campos. De fet tenim dos dies. Dijous, bàsicament per a fruita i verdura, de caràcter més local i familiar, ubicat a la Plaça de “Sa Creu”. I dissabte, d’àmbit més festiu, multitudinari i amb major atractiu turístic, que incorpora també un interessant mercadet i se celebra al carrer principal, creuant tot el poble des de la plaça de “Sa Creu” fins a la plaça de “Es Tres Molins ”

La presència de productes locals, el contacte directe amb la gent de el lloc, la possibilitat de comprar a l’aire lliure mentre es passeja pel casc antic de Campos, l’ambient festiu de dissabte, la immersió en la cultura popular mallorquina que representa aquest mercat tradicional i les possibilitats gastronòmiques de qualitat (cafès, esmorzars, tapes, aperitius, …) que ofereixen els bars i restaurants, converteixen la seva visita en un atractiu de primer ordre per als nostres clients, els quals agraeixen especialment la recomanació.

Cal esmentar que el mercat se celebra només al matí, recollint els llocs de venda sobre les 13:00 hores.

Durant el matí romanen oberts tots els comerços de Campos, ubicats majoritàriament als carrers pels quals transcorre el mercat, establiments que ajuden a crear aquest ambient especial i que ens ofereixen també productes i artesania local, a més de serveis personalitzats i adaptats a les nostres necessitats.