Per en Pep i Maria de Son Lladó, persones que estimen i cuiden la terra com ells en quedan poques. Estam contens de coneixer-los. Gracies.

 

Benvolguts Pep, Maria, Inés, Gabriel i Maria. No ens cansarem de repetir gràcies per fer possible aquests estius inoblidables. Us portarem sempre al cor. Fins sempre.

 

Petits moments de felicitat a casa vostra en aquests 10 anys de vacances mallorquines en els que l’amistat i l’estimació per Son Lladó ha anat creixent any darrera any. Gracies familia!

 

Benvolguts Pep i Maria. Gràcies per unes encantadores vacances …. Hem gaudit molt de la nostra estada a Son Llado. Esperem tornar-vos a veure.

 

Meravellosa estada a Son Lladó

 

Un cop més ha estat meravellós aquí.

 

Moltes gràcies per una setmana meravellosa a la finca. I per descomptat per la càlida hospitalitat, hem gaudit molt del temps, els nens estaven bojos pels animals, especialment pels cavalls, i el sol ens ha escalfat per a la temporada de fred. Moltes gràcies.

 

Estimat Pep, estimada Maria, ha estat un temps molt especial i relaxant. Hem gaudit molt de la vostra amable hospitalitat i de l’ambient tranquil de la finca. Esperem poder tornar-vos a veure aviat. Moltes gràcies.

 

Estimats Pep, Maria i familia. Com sempre ha estat una estancia bonisima i aprofitada. Hem estat i disfrutat d’uns dies fantastics. Gracies.

 

Benvolguts Pep, Maria i família. Gràcies per unes vacances meravelloses – és un dels llocs més encantadors en els quals ens hem allotjat! L’hi comptarem a tots els que coneixem (encara que ens agradaria reservar-lo per nosaltres!). Gràcies de nou, tornarem!

 

Estimat Pep, estimada Maria. Gràcies per 3 dies meravellosos. Novament hem gaudit molt del nostre temps aquí, les mascotes, el silenci, … També moltes gràcies per la nit de barbacoa, va ser fantàstica. La propera vegada ens quedarem més temps! Tot el millor!

 

Pep i Maria. Moltes gràcies per la meravellosa setmana en aquest petit paradís. Els nens van gaudir dels animals i el jardí, els pares de la bella atmosfera i la natura. Espero veurer-vos aviat. Cuidau-vos

 

Moltes gràcies per permetre quedar-nos en aquest petit racó de paradís. Espero tornar algun dia!

 

Vam tenir un temps meravellós a la bonica i espaiosa casa nova Es Porxo. Meravellós entorn. Molt bon gust i ben mantingut, els propietaris súper amables. Als nens els va encantar aquest lloc i tots els animals. Especialment el passeig en poni. Moltes gràcies.

 

Fantàstic, hi tornarem!  /  Ens ho hem passat molt be! / Benvolguts Pep i Maria, moltes gràcies!

 

Aquestes vacances van ser, com sempre, increïbles: Relaxant de la estressant vida quotidiana al paradís mallorquí. Aquesta pau i l’ambient càlid són el millor. Deixar que l’ànima pengi, mimar el paladar, entrar per la porta – això és Son Lladó. Moltes gràcies per tot!

 

Ens hem sentit com a casa des del primer dia: la rebuda, el sopar del primer dia, noves amistats … Una experiència inoblidable que segur que repetirem. Gràcies per tot.

 

Estimada Maria, estimat Pep! Moltes gràcies pels meravellosos dies aquí. Maximilian es va divertir molt amb els ponis i es convertirà en un autèntic vaquer. Tot el millor i potser ens vegem la propera vegada!

 

Gracies Pep i Maria per vostre acolliment. Hem passat un dematí molt agradable i profitos.

 

Estimada Maria, estimat Pep, fins i tot després de 11 anys, que fa que venim consecutivament, va ser de nou una estada excepcionalment agradable amb vosaltres. Als nens els encanta i ja estem esperant la nostra propera visita l’any que ve!

 

Estimat Pep i Maria. Gràcies de nou per la vostra calorosa acollida i entranyable estada a Son Lladó. Ana-Sophia ha gaudit de l’estada i encara més dels ponis i “espantar” a les gallines. Esperem que el descastament de coloms us ajudi a dormir millor i jo …. vaig venir amb 38 i me’n vaig amb 39. Gràcies per l’excepcional esmorçar. Una forta abraçada.

 

Pep i Maria. Gràcies per una encantadora i tranquil·la estada a la vostra granja. Hem passat 4 dies encantadors i no podríem haver demanat més. Esperem que la propera vegada que vinguem, Katy sigui prou gran per fer una passejada a cavall. A més, un sopar fantàstic. Gràcies. Salutacions cordials.

 

Hem passat una setmana tranquil·la i relaxant a Son Llado. Tot va ser a la nostra completa satisfacció.

 

Han estat unes vacances meravelloses a casa vostra, molt tranquil·les i els nostres fills van gaudir dels animals i de la piscina. Gràcies per l’hospitalitat. Segur que tornem!

 

Estimada Maria, estimat Pep! Certament ja hem estat una vintena de vegades amb vosaltres, Però per primera vegada a Nadal. 8 dies de clima estiuenc, 0 de pluja. El sopar del 24.12. va ser molt bò. Mariella + 2 fills, Jörn, amics de Mariellas + parella + filla i noltros dos estàvem molt entusiasmats. Tornarem aviat. Salutacions i moltes gràcies.

 

Moltes gràcies pels 4 meravellosos dies i el delicios sopar! Moltes gràcies!

 

Gràcies Pep i Maria. Va ser de nou fantàstic amb vosaltres. Hem gaudit molt el temps aquí. Una vegada més amb tota la família aquí! Era simplement meravellós. Tot el millor i fins aviat!

 

Estimada Maria, estimat Pep. Portem 7 anys estiuejant a Mallorca. Des de llavors estem cada any 2-3 vegades durant 8-14 dies en la vostra Finca Son Lladó. Si tornem tan sovint és per alguna cosa. Ens encanta la pau i la tranquil·litat, sense gaire soroll i amb uns amfitrions molt estimats. La ubicació de la finca és ideal, podem visitar al nostre fill a Palma i tenir les dues platges més boniques de l’illa molt aprop. Jo mateix sóc un amant de les aus i veig moltes pel Salobrar. Especialment, el Parc Natural de Mondrago és meravellós per nedar i fer senderisme i gràcies a les vostres bones bicicletes també es poden fer meravelloses rutes per aquí. Ara al març ja hem trobat 6 tipus diferents d’orquídies. Són Lladó et seguim sent fidels i tornem amb gust.

 

Moltes gràcies per aquestes vacances tan boniques. Ens ha agradat molt -a tota la família. Tornarem!

 

Pep i Maria. Hem passat unes vacances molt simpàtiques aquí a Son Lladó. És un lloc molt bonic, a Noah li han encantat els animals i a nosaltres els sopars. Esperem tornar un dia.

 

Benvolguts Pep i Maria, Hem tornat 10 anys després amb la família ampliada i la misma il·lusió que el primer cop. Moltes gràcies per tot i fins la propera (esperem que sigui abans). Una abraçada.